Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτή ρήξη Καμπόσου με Τατούλη για τα σκουπίδια, δεν γλίτωσαν και οι Αντιπεριφερειάρχες...

Ξέρω ότι λίγοι συμπολίτες δίνουν σημασία σε τέτοια θέματα, μέχρι να τους έρθει ο λογαριασμός για να πληρώσουν και τότε να διαμαρτυρηθούν, γιατί πάντα κάποιος πληρώνει το λογαριασμό και αυτός είναι ο πολίτης.

Πόλεμος λοιπόν έχει ξεσπάσει για τα σκουπίδια, ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε και η τελευταία, μόνο που τα απόνερα βρέχουν πολλούς.

Πέρασε μήνας από τότε που ο Περιφερειάρχης, μας είχε πει, πως θα υπέγραφε τη σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ για τα σκουπίδια της Περιφέρειας και ακόμη περιμένουμε.

Η ΚΕΔΕ, οι Δήμοι δηλαδή, βρήκαν ευκαιρία και με την υπόσχεση της Κυβέρνησης για κάποια εκατομμύρια, να αμφισβητήσουν το σχεδιασμό του Τατούλη, μετά από τέσσερα χρόνια το θυμήθηκαν και να θέλουν αυτοί να διαχειριστούν τα σκουπίδια.


Όλα αυτά γίνονται για να πληρώσουμε εμείς οι Δημότες υποτίθεται, λιγότερα.

Και ενώ δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, ούτε καν συγκεκριμένη πρόταση από τους Δημάρχους, για το τι θα κάνουν τα σκουπίδια, βγαίνουν και διεκδικούν αυτοί να δώσουν λύση.

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια Δημαρχίας, που δεν έκανε τίποτα για τα σκουπίδια, τα "χώνει" στον Τατούλη, όχι στον Πέτρο το φίλο, στους κακούς συμβούλους που τον επηρεάζουν.

Αλλά βρήκε ευκαιρία να ειρωνευτεί, να ισοπεδώσει, εδώ μαζί σου Δήμαρχε, αυτούς που κάθονται στις πρώτες γραμμές των επισήμων και παριστάνουν τους Αντιπεριφερειάρχες.

Τους λεγόμενους θεματικούς, όχι φυσικά το Χειβιδόπουλο που είναι στην ουσία ο παλιός Νομάρχης του Νομού.

Ο δικός μας, των Ναυπλιέων, ο Δημήτρης Κωστούρος, πιο συγκρατημένος, θα ενημερώσει τους πολίτες όταν έρθει η ώρα!

Θα μου πείτε, είναι στο Δήμο από το 2007 σε επιτελικά πόστα, Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής του Δημάρχου, Δήμαρχος από το 2012, πως περνούν τα χρόνια! Έκανε κάτι να φύγουν τα σκουπίδια από την Καραθώνα; Μήπως για να έχουμε πόσιμο νερό; Αυτές είναι οι πρώτες αρμοδιότητες των Δήμων.

Γι΄αυτό θα περιμένουμε πολύ ακόμααααααααα...

Απολαύστε Καμπόσο στα περίτεχνα καρφώματα, αλλά και Τατούλη στην αντεπίθεση.

Prefadoros