Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

"Κυριάκο θεέ... πάρε την ΠΑΕ!!!

Σύμπας ο Ελληνισμός παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τον Σούπερμαν Κυριάκο να σαρώνει τους αντιπάλους, μέσα και έξω από το κόμμα.

Ο μέχρι χτες, "Κούλης" και Γουρλομάτης", τα επιεικέστερα, ξαφνικά έγινε ο Μεσσίας που θα μας σώσει από τον τρισκατάρατο Τσίπρα.

Ο άνθρωπος της ελεύθερης αγοράς που στα χέρια του θα μεγαλουργήσει, θα παράγει σύμφωνα με τις εντολές του, η ανάπτυξη που τόσα χρόνια περιμένει τους ανίκανους να την φωνάξουν, έρχεται μόλις άκουσε το χαρμόσυνο γεγονός.

Βλέποντας και ακούγοντας τα παπαγαλο-κάναλα-sites-εφημερίδες της κάθε είδους διαπλοκής, κοντεύουμε να τα πιστέψουμε.

Μέγα θέμα της χώρας αν θα γίνει Αντιπρόεδρος ο Άδωνις, και ο Βορίδης, αυτός ο δημοκρατικός ογκόλιθος; Τι θέση θα πάρει; Αμ ο Τζίτζι; Τσάμπα έτρεχε; Άσε ο παμμέγιστος Παπαμιμίκος, θα μείνει γραμματέας μέχρι το συνέδριο; Άντε βρε, θα μείνεις.


Συγκινητική και η Ντόρα, "το αίμα νερό δεν γίνεται", κλάμα οι γριές στο χωριό.

Βέβαια τόση φασαρία δεν δικαιολογείται από τον αριθμό των ψήφων που πήρε ο Κυριάκος και μάλιστα στο δεύτερο γύρο, αλλά αυτοί που κάνουν φασαρία έχουν τους λόγους τους, και τα συμφέροντα τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, ψηφίστηκε από 173.297 πολίτες.

Ξέρετε πόσοι ψήφισαν το Βασίλη Λεβέντη στις τελευταίες εκλογές πριν από τέσσερις μήνες; 186.644 πολίτες. Περισσότεροι από τον Κυριάκο.

Να θυμηθούμε και τον Αντώνη Σαμαρά, που βγήκε από τον πρώτο γύρο με τρεις υποψηφίους, πόσοι τον ψήφισαν το 2009; 386.400 πολίτες.

Και βέβαια να μην πάμε και στο Γιώργο που τον ψήφισε ένα εκατομμύριο.

Το συμπέρασμα, αν κρίνουμε από την τύχη των άλλων, θα κάνει και αυτός τον κύκλο του, εκτελώντας τα καθήκοντα του με βάση τα μνημόνια και τις δεσμεύσεις της χώρας που έχουν αναληφθεί.

Γι΄αυτό μην τρελαίνεστε αγαπητοί συμπολίτες, κανένας Κυριάκος δεν θα αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα.

Αφήστε τους επαγγελματίες των κομμάτων να μάχονται για το παντεσπάνι τους, και τη ματαιοδοξία τους...

Prefadoros