Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Σουλτάνοι, Χειρουργοί, Ψυχίατροι, "Ευρώπουλα", "Μαρουλόχαρτα"... στον πόλεμο των σκουπιδιών μεταξύ Δημάρχων και Περιφέρειας

Έγραφα προ ημερών Ανοιχτή ρήξη Καμπόσου με Τατούλη για τα σκουπίδια, δεν γλίτωσαν και οι Αντιπεριφερειάρχες... για την αντιπαλότητα Δημάρχων με τον Τατούλη για τα σκουπίδια και φαίνεται πως πάμε τελικά για μετωπική σύγκρουση.

Βέβαια, στην πολιτική πολλά έχουν δει τα μάτια μας, γι΄αυτό απλά επισημαίνω τα λεγόμενα από τις δυο πλευρές και θα δούμε μέχρι που θα το πάνε.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι και οι δυο πλευρές αποποιούνται τις ευθύνες τους και προσπαθεί η μια να τις ρίξει στην άλλη.

Ο μεν Περιφερειάρχης για το απαράδεκτο σχέδιο που τελικά ενέκρινε και οι Δήμαρχοι για την πολύχρονη καθυστέρηση να δώσουν λύση στο πρόβλημα, "κρυπτώμενοι" πίσω από τις αρμοδιότητες που τάχα έχουν ή δεν έχουν..


Τώρα, θα τα μπουρδουκλώσουν, θα βριστούν, θα ειρωνευτεί ο ένας τον άλλο, θα "σκοτωθούν" τελικά για τα λεφτά, όπως είπε ο Τατούλης.

Οι πιο ωραίοι είναι οι Βουλευτές, χωρίς να έχουν καμιά δουλειά και άγνοια για το θέμα, ανακατεύτηκαν και αυτοί, για να τους δείξουν οι τηλεοράσεις ότι ενδιαφέρονται και επιλέγοντας να σταθούν μάλλον δίπλα στους Δημάρχους, είναι βλέπεις αυτοί πιο κοντά στους ψηφοφόρους.

Σημεία των καιρών, ο κατήφορος δεν έχει τέλος, το βαρέλι πάτο.

Εν τω μεταξύ το πρόγραμμα για το 2014-2020 τρέχει και μέχρι τώρα δεν έχουμε δει τίποτα από πλευράς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο τέλος πάλι δεν θα προλαβαίνουν...

Απολαύστε τους αιρετούς εκπροσώπους μας να "ξεκατινιάζονται" και περιμένετε να λύσουν τα προβλήματα μας!

Prefadoros

"Στις διαταγές σας Σουλτάνε μου... ότι πείτε!"



"(ο Υπουργός) Να κουνάει τα Ευρώπουλα ως Μαρουλόχαρτα... (προς τους Δημάρχους)"